Om BokaVäder.se

Om oss

Visst är det en rolig idé med en webbplats där man kan boka väder? Vi som driver bokavader.se i dag heter Fredrik och Jenny Forsberg, och vi önskar att det var vi som kom på idén. Eftersom vi gillar väder och humor har vi länge gillat den här webbplatsen och ofta gått in här för att boka vårt väder. Så när vi 2016 fick chansen att ta över bokavader.se så slog vi till direkt. Hoppas att du gillar den lika mycket som vi!

Vi bor på nionde våningen i Stockholmsförorten Täby tillsammans med Fredriks två hundar Chaplin och Enzo.

Fredrik är anställd som Customer Care Manager för affärssystem i bilbranschen. Han hjälper även djurägare att spåra efter bortsprungna djur tillsammans med Enzo, som är utbildad id-hund. Fredrik driver också enskilda firman Few Consulting, där han gör webbplatser i Wordpress.

Jenny är examinerad språkkonsult i svenska och driver sedan 2002 soloföretaget Klartext, där hon hjälper företag och myndigheter att göra texter begripliga. Hon är också författare och bloggar på Jennys författarblogg. Hittills har hon skrivit fyra fackböcker och två romaner. Jenny är också aktiv i sociala medier, och om du är mer nyfiken går det bra att följa henne på till exempel Instagram eller på hennes författarsida på Facebook.

Du är även välkommen att prata väder med oss på Boka väder på Facebook.

Vill du annonsera på bokavader.se?

Har du en väderrelaterad produkt eller tjänst? Eller något annat som du vill ska synas för en målgrupp som gillar att prata väder? Du kan annonsera med en banner på bokavader.se. Hör gärna av dig på hej@bokavader.se så diskuterar vi hur vi kan lägga upp ett samarbete.

Hälsningar Jenny och Fredrik Forsberg

FredrikJenny
 
Dark_clouds_s
15% rabatt på 'Mulet'. Ange rabattkoden PANNKAKA (om du kan).
 

Glöm inte att boka riktigt bra väder till midsommar. Vi börjar få slut på sol och har problem med leveranser av styv kuling så boka i tid!

Vanligaste midsommarbokningen

Sunshine_s
25°C
2.0 m/s
Cloud_sunshine_s
25°C
2.0 m/s